Sieraad laten maken van of contant geld voor uw oude sieraden.

 

Uw oude sieraden verkopen voor contant geld aan ons dat kan, maar liever maken wij van uw oude sieraden of die van uw dierbare een “nieuw” sieraad.

Ook kunt u het inruilen bij de aankoop van een nieuw sieraad. U krijgt hier omgerekend ook een hogere prijs voor. Dit is onze green deal. Een “nieuw” sieraad van goud of zilver dat niet ten koste gaat van onze aarde.

 

Ook wij zijn aangesloten bij het digitaal opkopers register (DOR). Dit betekent dat de sieraden die bij ons worden aangeboden worden geregistreerd en zo ook de gegevens van de aanbieder (geldige legitimatie). Nadat de sieraden zijn beoordeeld zullen ze worden gefotografeerd en ingeschreven in het register. Na een termijn van twee weken zullen wij overgaan tot verwerking of eventuele uitbetaling (uitsluitend per bank).

 

Door de toeloop van klanten die advies vragen over verdeling en waarde bepalingen van sieraden en gebruiksvoorwerpen naar aanleiding van een erfenis zijn wij genoodzaakt voor deze tijdrovende zaak vanaf heden kosten in rekening te brengen en uitsluitend op afspraak (ook i.v.m. uw privacy). Deze kosten komen bij een mooie opdracht weer te vervallen.

 

Nant Hartel